Kalite

Çerkeş Fabrikamız ISO 9001:2008 kalite ve gıda güvenliği sistemi belgeleri ile TSE ürün ve hizmet yeterlilik belgelerine sahiptir. Tesisin üretim süreçlerinde bu standartlar uygulanmaktadır. Aytaç’ın ayrıca Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylı Helal Kesim Sertifikası bulunmaktadır.

GIDA GÜVENLİĞİ ve KALİTE POLİTİKAMIZ

Aytaç Et Fabrikasının amacı; tüketicilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan, ulusal ve uluslararası Gıda Mevzuatları ve yasalara uygun, yüksek verimlilikte ve tam zamanında, herkesin tüketeceği güvenilir et ve et ürünlerini üretmektir.

Sektörümüzde dünyanın en büyük firmalarından biri olan kuruluşumuz, ilk seferde, tam ve doğruyu yapmayı, devamlı daha mükemmeli hedefleyerek tedarikçilerimizden müşterilerimize ulaşan son ürüne kadar olan tüm süreçlerimizi sürekli iyileştirmeyi ve geliştirmeyi kurum kültürü olarak benimsemiştir. Sürekli iyileştirme çerçevesinde Kalite ve Gıda Güvenliği politikamız güncellenmektedir.

Hedeflerimize ulaşmak için; tüm kaynaklarımızı en etkin biçimde kullanıp, amacımız doğrultusunda ilave kaynaklar yaratmak, mükemmelliği arayan liderlik anlayışımızla çalışanlarımızın motivasyon ve iş memnuniyetini sağlayarak performans ve yaratıcılığı geliştirecek çalışmaları cesaretlendirip bunları eğitimlerle desteklemek, takım olma bilinci ile sürekli çaba göstererek müşteri, çalışan ve iş birliği içinde olduğumuz diğer unsurların bağlılıklarını arttırmak öncelikli çabalarımızdır. Varacağımız başarılardan hep birlikte faydalanıp, bunlardan hep birlikte gurur duyacağız.

HELAL POLİTİKAMIZ

Aytaç Et Fabrikasının amacı; tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan, ulusal ve uluslararası Gıda Mevzuatları, yasalara ve İslam Fıkhına uygun herkesin Aytaç Et Fabrikasının amacı; tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan, ulusal ve uluslararası Gıda Mevzuatları, yasalara ve İslam Fıkhına uygun herkesin tüketeceği güvenilir ürünler üretmektir.

Sektöründe dünyanın en büyük entegre firmalarından biri olan kuruluşumuz, ilk seferde, tam ve doğruyu yapmayı hedefler. Bu hedefine ulaşma yolunda sürekli olarak daha mükemmeli hedefleyerek tedarikçilerimizden müşterilerimize ulaşan ürüne kadar olan tüm süreçleri iyileştirmeyi ve geliştirmeyi kurum kültürü olarak benimsenmiştir.

Hedeflerimiz;

İslam Fıkhına uygun temiz ve hijyenik şartlarda üretim yapmak, bu niteliği taşıyan hammadde (katkı maddesi, ambalaj malzemesi, etiket vs.) kullanmak,

Üretim Proseslerinde İslam Fıkhına Uygun Üretim Yapmak,

Gıda tüketiminde helal ve haramın kritik noktalarını belirlemek ve bu noktalara göre sistem kurmak.

Helal ürünün reklamını yaparken veya ürün satışı yapılırken helal gıda kurallarını göz önünde bulundurmak,

Tüketicilere (iç ve dış müşterilere) helal ürün ve hizmetini sağlamak.

Helal ürün ve üretim politikasının, kurumun en önde gelen kurum kültürü modelinden biri haline getirmektir.