Salamlı Tarifler / Salamlı Sosisli Börek

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Karıştırma kabının içerisine beyaz peyniri, doğranmış AYTAÇ ETLİ DANA SALAM ‘ı ve AYTAÇ DANA SOSİS leri ekleyin ve karıştırın.

2 Milföy hamurlarının 4 tanesini fırın tepsisine alın. Kenar kısımlarına yumurta sarısı sürün.

3 Hazırlanan harçtan büyük parçalar alın ve milföy hamurlarının ortasına yerleştirin.

4 Diğer kalan 4 milföy hamurunun da ortalarını kare şeklinde kesin. Kesilen yeri peynirlerin üzerine doğru yerleştirin.

5 Açıkta kalan peynirlerin üzerine de doğranan domates ve biberleri serpin.

6 Yumurta sarılarını sürün ve önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 8 adet milföy hamuru

    125 g beyaz peynir

    120 g AYTAÇ DANA SOSİS

    50 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

  • 1 adet domates

    2 adet biber

    1 adet yumurta

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 6 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler