Sucuklu Tarifler / Kereviz Saplı Sucuklu Balık Şiş

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Bir tencereye patatesin üzerini geçecek kadar su aktarıp patatesi haşlayın. Kabuğunu soyup çatalla püre haline getirin.

2 Sos tenceresinde tereyağını eritin. Patates püresini tuzla tatlandırıp tereyağına ekleyin ve karıştırın.

3 Brokolileri ayrı bir tencerede kaynar suyun içinde 3 dakika haşlayın.

4 Orta ateşteki bir tavada zeytinyağı ısıtın, brokolileri ekleyin ve soteleyin.

5 Balık, AYTAÇ GURME SUCUK ve biberi eşit boylarda kesip karideslerle birlikte kereviz saplarını bambu çubuklara dizin. Üzerine karabiber serpip ızgarada 10-12 dakika pişirip, brokoli ve püre ile servis yapın.

Malzemeler

  • 100 g AYTAÇ GURME SUCUK (dilimlenmiş)

    100 g mezgit fileto

    100 g orta boy karides

    2 adet patates

    2 adet sarı dolmalık biber

    120 g brokoli

  • 2 adet kereviz sapı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    40 g tereyağı

    3 yemek kaşığı zeytinyağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler