Sucuklu Tarifler / Enginarlı Ve Kabaklı Bulgur Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Geniş bir kâseye öncelikle bulguru, zeytinyağını, sumağı, tuzu ve karabiberi koyup güzelce karıştırın. 6-7 dakika dinlendirin.

2 Enginar, kabak, maydanoz, dereotu, soğanı ilave edin.

3 AYTAÇ MANGAL SUCUK ‘u bir tavada kızartın ve kaseye ekleyin.

4 Malzemeleri karıştırın ve servis yapın.

Malzemeler

  • 1 kase haşlanmış enginar (küp küp doğranmış)

    2 adet haşlanmış kabak (ince doğranmış)

    8-10 dilim AYTAÇ MANGAL SUCUK 

    1 su bardağı maydanoz ve dereotu (ince kıyılmış)

    2 su bardağı ince bulgur (sıcak suda demlendirilmiş)

    1 tatlı kaşığı sumak 

  • 1 /2 su bardağı yeşil soğan (ince kıyılmış)

    Limon suyu 

    Zeytinyağı 

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 7 Dk. Hazırlama Süresi

  • 3-4 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler