Salamlı Tarifler / Tulum Peynirli Salamlı Bezelye

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Ufalanmış tulum peyniri ile tane bezelyeleri karıştırın. 4 küçük fırın kalıbını yağlayıp karışımı kalıplara paylaştırın.

2 1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK DANA SALAM’ı jülyen doğrayın ve ekleyin.

3 Yumurtaları çırpın. Krema, tuz, biber ve köriyi ekleyip karıştırdıktan sonra bezelyelerin üzerine paylaştırın.

4 Orta ısıya ayarlanmış fırına verip sos koyulaşıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin.

5 Sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler

  • 1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK DANA SALAM

    450 g iç bezelye

    100 g tulum peyniri

    2 adet yumurta

    200 ml krema

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

    1 tatlı kaşığı köri

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler