Sucuklu Tarifler / Sucuklu Sebzeli Krep

Paylaş :

1 Yumurtaları karıştırma kabına kırın. Sütü ve sıvıyağı ekleyin ve çırpın. Tuzu serpin. Un ekleyin ve çırpın.

2 Yağlanmış krep tavasını ısıtın. Kepçeyle krep hamurlarından tavaya dökün. Çevirerek pişirin ve krepleri tezgaha dizin.

3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘u ve biberleri küp doğrayın.

4 Tavaya sıvıyağ ekleyin ve ısıtın.

5 Biberleri, mısırı ve AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘u tavaya ekleyin ve soteleyin. Soteledikten sonra kreplerin üzerine paylaştırın. Kaşar rendesi ve doğranmış maydanozu ekleyin. Tuz ve karabiber serpin.

6 Krepleri bohça şeklinde katlayın.

7 Yağlanmış fırın tepsisine katladığımız kısmı tepsiye gelecek şekilde dizin.

8 Domatesleri dilimleyin ve her krepin üzerine birer tane ekleyin.

9 Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 3 adet yumurta

    1 buçuk su bardağı süt

    1 çay bardağı sıvıyağ

    5 yemek kaşığı Un

    Tuz

    İçi için; 100 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    2 adet tatlı sivri biber

    2 adet kırmızı biber

  • 1 tutam maydanoz

    1 kase haşlanmış mısır

    100 g kaşar peyniri

    sıvıyağ

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Üzeri için; 2 adet domates

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler