Sucuklu Tarifler / Sucuklu Sandal Kebabı

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Patlıcanları alacalı soyun. Kabağı ve patlıcanları ortadan ikiye ayırın. Sıvı yağda kızartın. Fırın kabına alın.

2 Diğer tarafta beşamel sos hazırlayın. Bunun için, margarin ve unu kavurun. Pembeleşince süt ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyin.

3 Bu sosun yarısına önceden haşlanmış soya fasulyesini ekleyin. İnce kıyılmış maydanoz ve minik doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları ilave edin.

4 Patlıcan ve kabaklara hazırladığımız harcı doldurun.

5 Üzerine kalan beşamel sosu yayın. 1-2 su bardağı su ekleyin.

6 Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında peynirler eriyene kadar pişirin. Daha sonra servis yapın.

Malzemeler

  • 2 adet patlıcan

    1 adet kabak

    2 çorba kaşığı margarin

    2 çorba kaşığı un

    2 çorba kaşığı süt

    6 dilim dil peyniri

    1 su bardağı haşlanmış soya fasulyesi

  • Yarım demet maydanoz

    8-10 dilim AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    1-2 su bardağı su

    Tuz

    karabiber

    Kızartmak için: sıvı yağ

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler