Sucuklu Tarifler / Sucuklu Mısır Unu Çorbası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Orta ateşteki bir tencerede suyu ve mısır ununu ve karıştırarak kaynatın.

2 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘u önce halka şeklinde dilimleyin, kestiğiniz dilimleri tekrar 4 parçaya kesin.

3 Bir tavaya tereyağı ekleyin ve eritin.

4 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK’ları ekleyin, 1-2 dakika kavurun.

5 Tuz ile lezzetlendirin.

6 Pişen AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘ları kaynayan çorbaya ilave edin, 2-3 dakika pişirin.

7 Çorbayı kaselere paylaştırın.

8 Pul biber serpin ve servis edin.

Malzemeler

  • 10 su bardağı su

    1 su bardağı mısır unu

    1/2 kangal AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

    Tuz ve pulbiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 8 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler