Sucuklu Tarifler / Sucuklu Kabaklı Makarna

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Makarnayı 15 dakika kadar haşlayın, süzün.

2 Üzerine çok az miktarda zeytinyağı gezdirin.

3 Bir tavada tereyağını eritin, içine küp doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘ları ve kabakları ekleyin, 2 dakika kadar soteleyin.

4 İnce doğranmış sivribiberleri ekleyin ve bir miktar pişirin.

5 Servis tabağına makarnayı alın.

6 Üzerine hazırladığınız AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘lu kabaklı karışımı ekleyin ve servis yapın.

Malzemeler

  • Yarım paket makarna

    100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    2 adet sivri biber

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

    1 adet kabak

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler