Sucuklu Tarifler / Sucuklu Alfredo Soslu Spaghetti

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Unu tereyağında hafifçe pembeleşene kadar kavurun.

2 Sütü yavaş yavaş una ilave edin ve topaklanmaması için sürekli karıştırın.

3 Tuz ve karabiber de ilave edin ve karıştırarak pişirin.

4 Koyulaşana kadar kaynatıldıktan sonra ateşten alın.

5 Spagetti makarnayı tuzlu suda haşlayın.

6 Mantarları haşlayın ve ince ince doğrayın.

7 AYTAÇ GURME DANA SUCUK’u küçük küçük doğrayın ve mantarlarla birlikte beşamel sosa ekleyin, karıştırın.

8 Makarnaları haşlandıktan sonra suyu süzdürülerek soğuk su ile yıkayın ve tencereye yarım kaşık tereyağını ekleyin.

9 Makarnayı ekleyin ve karıştırın.

10 Servis tabağına alın ve üzerine mantarlı AYTAÇ GURME DANA SUCUK’lu beşamel sosu gezdirin ve taze kekik serpin, sıcak servis yapın.

Malzemeler

  • 1 paket spagetti makarna

    10 adet mantar

    Beşamel sosu

    Bir miktar AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    Beşamel sosu için;

    1 su bardağı süt

  • 1 yemek kaşığı tereyağı

    2 yemek kaşığı un

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Üzeri için;

    Taze kekik

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 35 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler