Sucuklu Tarifler / Sucuk Ekmek

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Domatesleri fırın kabına kabuklarıyla beraber dizin ve üzerine zeytinyağını gezdirin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Çıkartıp kabuklarını soyun, ikiye bölün.

2 AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘ları halka halka doğrayın ve ızgara tavasında pişirin.

3 Ekmekleri kızartın.

4 Ekmeklerin üzerine az pişmiş ve kabukları soyulmuş domatesleri yerleştirin.

5 Üzerine AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘ları ekleyin ve sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler

  • 150 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    3 adet domates

    2 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 4 dilim ekmek

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 7 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler