Sosisli Tarifler / Sosisli Yorkshire Puding

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS ‘leri iki cm kalınlığında dilimleyin. Derin bir kare tepsiye dizin.

2 Üzerlerine mısırözü yağını sürün. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 10 dakika pişirin.

3 Bu arada Yorkshire pudding için unu ve tuzu bir kapta karıştırın.

4 Ortasını havuz şeklinde açın. Yumurtaları kırın.

5 Sütün yarısını ekleyin, tahta kaşıkla iyice karıştırın.

6 Kalan sütü ve suyu ekleyin, pürüzsüz bir kıvam alana dek karıştırmaya devam edin.

7 Hamuru AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS ‘lerin üzerine dökün.

8 Aynı fırında 20-30 dakika daha pişirin.

9 Fesleğen serpin ve limon dilimleriyle birlikte servis yapın.

Malzemeler

  • 450 g AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS

    2 yemek kaşığı mısırözü yağı

    1 su bardağı un

    2 adet yumurta

    3/4 su bardağı süt

  • 3/4 su bardağı su

    Tuz

    1 dal taze fesleğen yaprağı

    1 adet limon (dilimlenmiş)

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler