Salamlı Tarifler / Salamlı Taze Fasulye

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Fasulyeleri yıkayın. Boylamasına, bıçak yardımı ile kesin.

2 Tencerenin dibine soğanları ekleyin.

3 Üzerine fasulyeleri ilave edin. Fasulyelerin üzerine domatesleri yerleştirin.

4 Tekrar soğan ve üzerine yine fasulye ilave edin.

5 100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM’ı ince ince doğrayın ve fasulyelere ilave edin.

6 Üzerine su, şeker ve tuzu ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte 20–30 dakika pişirin.

7 Soğuk servis yapın.

Malzemeler

  • 100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

    ½ kg taze fasulye

    2 orta boy soğan (ince doğranmış)

    4 orta boy domates (rendelenmiş)

    ½ su bardağı zeytinyağı

  • ½ su bardağı su

    Şeker

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 14-16 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler