Salamlı Tarifler / Salamlı Spaghetti Carbonara

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Paketin üzerindeki tarife göre makarnayı hazırlayın.

2 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM ‘ı dilimleyin.

3 Ayrı bir kapta, bir kaşık zeytinyağı ile soğanı iyice kavurun ve AYTAÇ ETLİ DANA SALAM’ı ekleyin.

4 Ayrı bir karıştırma kabında yumurta sarıları, krema ve rendelenmiş parmesan peynirini karıştırın.

5 Pişen makarnaları, suyunu iyice süzdükten sonra AYTAÇ ETLİ DANA SALAM’ların olduğu kaba alın.

6 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM la iyice karıştırdıktan sonra yumurta sosunu makarnaya ekleyin ve makarnanın sıcaklığıyla yumurtaların pişmesini sağlamak için iyice karıştırın.

7 Hazır olan makarnanın üzerine maydanozları da ekleyin ve servis yapın.

Malzemeler

  • Yarım paket spagetti makarna

    2 yemek kaşığı zeytinyağı

    100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

    1 adet küçük boy soğan (çok küçük doğranmış)

    2 adet yumurta sarısı

  • 35 g parmesan peyniri

    4 yemek kaşığı krema

    1 küçük demet doğranmış maydanoz

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 14-16 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler