Salamlı Tarifler / Salamlı Körpe Ispanak Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Ispanak yapraklarını yıkayıp, kurulayın ve servis tabağına alın.

2 Mantarları zeytinyağında 2-3 dakika soteleyin ve ıspanakların üzerine yayın.

3 AYTAÇ ETLİ SALAM’ı jülyen doğrayın. Ispanaklara ekleyin.

4 Ayrı bir kasede sos için zeytinyağı, sarımsak, elma sirkesi, tuz ve çekilmiş tane karabiberi karıştırarak, salatanın üzerine gezdirin.

5 En son rendelenmiş light beyaz peyniri serpiştirin ve servis yapın.

Malzemeler

  • 400 g ıspanak yaprağı

    10-12 adet taze mantar (ince dilimlenmiş)

    1 yemek kaşığı zeytinyağı

    100 g AYTAÇ ETLİ SALAM

    Sos için;

    4 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 1 diş dövülmüş sarımsak

    1 yemek kaşığı elma sirkesi

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Üzeri için;

    1 su bardağı rendelenmiş light beyaz peynir

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 2-3 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler