Salamlı Tarifler / Salamlı İtalyan Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Havuçların üzerini bir bıçak yardımıyla kazıyın. Bezelye iriliğinde doğrayın.

2 Patateslerin kabuğunu soyduktan sonra onları da bezelye iriliğinde doğrayın.

3 Sıcak suda bezelyeleri, havuçları ve patatesleri yumuşayana kadar haşlayın.

4 Suyunu süzerek başka bir kaba aktarıp soğumasını bekleyin.

5 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM ve füme dilini ince uzun dilimler halinde doğrayın.

6 Sebzelerin üzerine ekleyin.

7 Küçük doğranmış kornişon turşu ve mayonezle karıştırarak servis yapın.

Malzemeler

  • 3 adet havuç

    3 adet patates

    250 g iç bezelye

    8-10 dilim AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

    50 g füme dil

  • 8-10 adet kornişon turşu

    1 su bardağı mayonez

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 5-6 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler