Sucuklu Tarifler / Rumeli Paçası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.

2 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ları doğrayın.

3 Bir taraftan da sosu için etleri yağda salçayla birlikte kavurun. AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKları ekleyin ve biraz daha pişirin.

4 Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKlu sosu döküp servis yapın.

Malzemeler

  • ½ kangal AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    300 g tereyağı

    2 diş sarımsak

    1 adet yumurta

    1 yemek kaşığı salça

  • 3 yemek kaşığı un

    100 g dana kuşbaşı

    4 su bardağı et suyu

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 30 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler