Sucuklu Tarifler / Pazılı Sucuklu Milföy Böreği

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Milföy hamurları buzunun çözülmesi için oda sıcaklığında bekletilir.

2 Pazılar yıkanıp sıcak suda çok az haşlanır ve yemeklik doğranır.

3 Közlenmiş biberler dilimlenir ve pazılarla birlikte yağda sote yapılır.

4 Tuz ve baharatlarla tatlandırılıp soğumaya bırakılır.

5 Milföylerin ortalarına iç malzeme paylaştırılır.

6 Köşeler ortada toplanarak şekil verilir.

7 Üzerine yumurta sarısı sürülür ve ortasına AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK dilimleri yerleştirilir.

8 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirilir.

9 Sıcak olarak servis yapılır.

Malzemeler

  • 10 adet milföy hamuru

    1 demet pazı

    2 adet közlenmiş kırmızı biber

    1 yemek kaşığı tereyağı

    1 yemek kaşığı sıvıyağ

    1 tutam kırmızıbiber

  • Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Üzeri için;

    1 adet yumurta sarısı

    10-15 adet dilimlenmiş AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler