Jambonlu Tarifler / Jambonlu Ve Rokalı Dürüm

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Salatalığın kabuklarını soyun ve küçük küp doğrayın.

2 Bir tabağın içinde doğranmış salatalıkları, labne peynirini, mayonez ve yoğurdu karıştırın.

3 Düz bir tabağa birinci lavaşı alın ve hazırladığınız harcın yarısını sürün.

4 AYTAÇ DANA JAMBON ların yarısını lavaşın kenarının biraz üstünden başlayarak enlemesine dizin.

5 5 adet roka yaprağını üzerine kapatın ve lavaşı sıkı bir biçimde dürüm gibi sarın.

6 Aynı işlemi ikinci lavaş için de yapın ve üzerlerini streçleyip dolapta yaklaşık 1 saat dinlendirin.

7 Dolaptan çıkardığınız lavaşların kenarlarını bıçakla alarak yaklaşık 1-1,5 parmak eninde dilimleyin ve servis yapın.

Malzemeler

  • 2 adet lavaş

    6 dilim AYTAÇ DANA JAMBON

    3 yemek kaşığı labne peyniri

    2 yemek kaşığı mayonez

  • 1 yemek kaşığı yoğurt

    1 adet salatalık

    10 adet roka yaprak

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 14-16 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler