Kavurmalı Tarifler / Güveçte Kavurmalı Nohut

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Bir tencerede yağları kızdırdıktan sonra ince ince kıyılmış olan soğanı kavurun.

2 Kırmızı biberleri ilave edin ve kavurmaya devam edin.

3 Salçayı da soğan karışımına ekleyin ve kavurmaya devam edin.

4 AYTAÇ KAVURMA yı salçalı soğana ilave edin.

5 Güveç kabına önceden haşladığımız nohutları, kavurma ve salçalı soğanı, tuz ve karabiberi ilave edin.

6 Üzerine iki parmak geçecek kadar suyu ilave edin.

7 Kısık ateşte 10-15 dakika kadar pişirdikten sonra servis yapın.

Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut

    250 g AYTAÇ KAVURMA

    2 adet kırmızı biber

    1 adet kuru soğan

    1 çay bardağı sıvı yağ

  • 30 g tereyağı

    1 yemek kaşığı domates salçası

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler