Sucuklu Tarifler / Ekmek Dolması

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Küçük sandviç ekmeklerini ortadan kesin, içlerini boşaltın ve küçük birer çanak haline getirin.

2 Bir tencerede tereyağını kızdırın. AYTAÇ GURME SUCUK ‘u, kıymayı ekleyin ve kavurun.

3 Küçük küçük doğranmış havucu, kıyılmış mantarı, doğranmış biberi, maydanozu, tuz ve karabiberi ekleyin ve biraz daha kavurun.

4 Unu 1 çay bardağı su ile karıştırın, ekleyin.

5 Kaynamaya başlayınca ateşten alın ve ekmekleri bu içle doldurun.

6 Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve önceden 220 derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 4 adet sandviç ekmeği

    10 dilim AYTAÇ GURME SUCUK

    100 g kıyma

    1 yemek kaşığı tereyağı

    1 adet havuç

    5-6 adet mantar

  • 2 adet yeşil biber

    2 yemek kaşığı un

    2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15-20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler