Sucuklu Tarifler / Sucuklu Ve Biberli Ekmek

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ve biberleri çok küçük olacak şekilde doğrayın.

2 Unu, mayayı ve tuzu derin bir kaba alın, karıştırın.

3 Hamur pürüzsüz olunca üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘ları ve biberleri ekleyin, çok az yoğurun.

4 Üzerine nemli bir bez örterek 45 dakika mayalandırın.

5 Ortası delik kek kalıbını yağlayın.

6 Hamuru uzun ve kalın bir rulo yapın, kalıba yerleştirin.

7 30 dakika daha mayalandırın.

8 Üzerine kesikler yapın.

9 Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin.

10 Dinlendirdikten sonra dilimleyin.

11 Servis yapın.

Malzemeler

  • 500 g un

    4 adet yumurta

    2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

    2 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 paket instant maya

  • 100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    1 adet kırmızıbiber

    1 adet yeşil biber

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler