Sucuklu Tarifler / Sucuklu Kuru Fasulye

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Akşamdan su ile ıslattığınız fasulyelerin suyunu değiştirin ve haşlayın.

2 Kuru soğanları ince ince kıyın ve tereyağında pembeleştirin.

3 Sivri biberleri ince ince kıyın.

4 AYTAÇ GURME DANA SUCUK’u dilimleyin.

5 Sivri biberleri ve AYTAÇ GURME DANA SUCUK’u da tencereye ilave edin kavurun.

6 Sarımsakları ince ince kıyın ve tencereye ilave edin.

7 Domates ve biber salçasını ilave edin ve karıştırın.

8 Domateslerin kabuklarını soyun ve kuşbaşı kesin. Tencereye ilave edin.

9 Kırmızı sivri biberi ince ince kıyın. Tencereye ekleyin ve pişirin.

10 Haşlanmış olan fasulyelerin suyunu süzün ve tencereye ilave edin.

11 Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.

12 Su ilave edin ve fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.

Malzemeler

  • ½ kg kuru fasulye

    150 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    3 adet orta boy kuru soğan

    2 adet domates

    3 adet tatlı sivri biber

    1 adet tatlı kırmızı sivri biber

  • 1-2 diş sarımsak

    1 tatlı kaşığı domates salçası

    1 tatlı kaşığı biber salçası

    100 g tereyağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 35 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler