Salamlı Tarifler / Salamlı Karnabahar Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Haşlanmış karnabaharı küçük küçük çiçeklerine ayırın.

2 Bir kapta sirke ve zeytinyağını karıştırın.

3 İçine tuzunu ve kırmızıbiberini ilave edin, tekrar karıştırın.

4 Karnabahar çiçeklerini tuzlayın.

5 Karnabaharları hazırladığınız sosun içine atın, harmanlayarak sosa bulanmalarını sağlayın.

6 3 – 4 saat serin bir yerde dinlendirin.

7 Soslu karnabaharları bir servis tabağına aktarın. Küp doğranmış AYTAÇ - PİLİÇ SALAM’ları ekleyin.

8 Üzerlerine ince kıyılmış maydanoz serperek servis edin.

Malzemeler

  • 500 g karnabahar (haşlanmış)

    8 dal maydanoz (ince kıyılmış)

    150 g AYTAÇ - PİLİÇ SALAM (küp küp doğranmış)

    Zeytinyağı

  • 2 yemek kaşığı sirke

    Tuz ve acı toz kırmızıbiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler