Salamlı Tarifler / Mozzarella Ve Salamlı Mini Pizza

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Milföy hamurlarını yan yana dizin ve dikdörtgen şeklinde açın.

2 AYTAÇ ŞİP ŞAK DANA SALAM’ı jülyen, mozzarella peynirini küçük dilimlere kesin.

3 Domatesleri ikiye kesip çekirdeklerini temizleyin ve küp doğrayın.

4 AYTAÇ ŞİP ŞAK DANA SALAM, mozzarella, domates ve 3 yemek kaşığı parmesan rendeyi hamurların üzerine paylaştırın.

5 Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirip, 225°C'de ısıttığınız fırında 15-20 dakika pişirin.

6 Dilimlere kesip servis yapın.

Malzemeler

  • 8 adet milföy hamuru

    125 g mozzarella peyniri

    2 adet domates

  • 1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK DANA SALAM

    3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15-20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler