Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı Talaş Böreği

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Soğanları ince ince doğrayın.

2 Tereyağını bir tavada eritin.

3 Soğanları ekleyin ve kavurun, ardından AYTAÇ KAVURMA yı, tuzu ve karabiberi ekleyin.

4 Kare şeklindeki milföy hamurlarını merdaneyle inceltin.

5 Hamurların ortasına hazırladığınız içten bir kaşık kadar koyun ve bohça şeklinde kapatın.

6 Börekleri fırın tepsisine dizin.

7 Üzerlerine yumurta sarısı sürün.

8 Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında yaklaşık 20-30 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 6 adet kare milföy hamuru

    300 g AYTAÇ KAVURMA

    4-5 adet taze soğan

    1 adet kuru soğan

    Yarım demet maydanoz

  • 1 adet yumurta sarısı

    2 yemek kaşığı tereyağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20-30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler