Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı Kuru Fasulye

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Kuru fasulye akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyuyla birlikte, yumuşayana kadar haşlanır.

2 Soğanı çok ince doğrayın.

3 Tereyağı tencereye ekleyin ve orta ateşe eritin.

4 Eriyince soğanı ekleyin ve pembeleşene kadar kavurun.

5 Üzerine kıyılmış sarımsak, salça ve tuz ekleyin.

6 3 dakika kadar karıştırın ve parçalanmış AYTAÇ KAVURMA ları ekleyin.

7 Ateşten alın.

8 Haşlanan kuru fasulye suyu ile birlikte AYTAÇ KAVURMA lı karışıma ekleyin ve karıştırın.

9 Tekrar orta ateşe alın ve 15 dakika kadar pişirin.

Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru fasulye

    200 g AYTAÇ KAVURMA

    1 yemek kaşığı salça

    1 adet kuru soğan

    1 yemek kaşığı tereyağı

  • 2 diş sarımsak

    3 çay kaşığı tuz

    Su

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler