Sucuklu Tarifler / Avcı Makarnası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Tereyağını bir tencerede eritin.

2 Bir kasede domatesleri rendeleyin ve tavaya ekleyin. Çok az su ekleyin ve kısık ateşte pişirin.

3 Haşlanmış barbunya fasulyesini ekleyin.

4 AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’u küp küp doğrayın.

5 Barbunyalar yumuşayınca, AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’ları ekleyin.

6 Ayrı bir tencerede makarnayı haşlayın ve süzün.

7 Maydanozu ince İnce kıyın ve 1 yemek kaşığı süslemek için ayırın.

8 Geri kalan maydanozları AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’lara ekleyin.

9 Rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını ve hazırladığınız AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’lu karışımı makarnaya ekleyin ve karıştırın.

10 Hafif ateşte ısıtın, servis tabağına alın, kalan rende kaşar ve maydanozla süsledikten sonra servis yapın.

Malzemeler

  • Yarım paket yüksük makarna

    Yarım paket tereyağı

    1 su bardağı haşlanmış barbunya fasulyesi

    1/2 kangal AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK

    2 adet büyük boy domates

  • 1 demet maydanoz

    1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15-20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler